CanLaw Syariah menawarkan cara mudah untuk berhubung dengan bakal klien di kawasan anda, membolehkan anda mengambil langkah mundur dari pemasaran amalan anda supaya anda boleh memberi tumpuan kepada perkhidmatan berkualiti. Cepat dan mudah digunakan, CanLaw Syariah menawarkan cara untuk memperluaskan rangkaian profesional anda tanpa sakit kepala.

1. Membuka Akaun

Pembukaan akaun dengan CanLaw Syariah amat mudah! Dengan kebolehan untuk membuka akaun menggunakan akaun Facebook anda, anda tidak akan melengahkan masa untuk login masuk atau mendaftar akaun. Anda akaun dapat mencipta dan meminda profil anda dalam masa yang singkat!

2. Tuntutkan / Bukakan Profil Anda


Tuntutan profil CanLaw Syariah adalah sangat mudah, anda hanya perlu menuntut (ahli PGSM) ataupun membuka profil (bukan Ahli PGSM) dan anda akan dibenarkan untuk memasukkan butiran-butiran dan gambar-gambar bagi melengkapkan profil anda tengan serta merta.

 

3. Binakan Kehadiran Atas Talian Dengan Profil CanLaw Syariah

CanLaw Syariah menyediakan platform yang cantik untuk anda dapatkan kehadiran kehadiran atas talian. Melalui portal CanLaw Syariah, klien-klien bukan sahaja dapat mengetahui kewujudan amalan guaman anda, malah juga dapat menghubungi dan mencari pejabat anda tengan serta merta melalui integrasi kami dengan teknologi Google Maps. Kami percaya bahawa portal ini akan menjadi platform yang akan melancarkan amalan guaman syarie terhadap era teknologi dan informasi.

Sebab Itulah yang kami lancarkan CanLaw Syariah.

Mulakan Sekarang